Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #9509
    taller74
    Participant

    After update responsive lightbox plugins, lightbox doesn’t work. I mean, if I try to display a video, it works. But when you click on image, the lightbox remains loading the box and nothing happens.
    Anyone has the same problem?
    Thanks

    #9510
    Bartosz
    Keymaster

    Can you post a link to your site?

    #9511
    taller74
    Participant

    Great, thanks to response.
    My site is http://www.elgoliardo.taller74.cl
    As you can see, for example, if you click on image in post http://www.elgoliardo.taller74.cl/2015/09/16/eleanor-roosevelt-ideas/ (left image) , the lightbox remains in a bucle….but if you clink on video link in post http://www.elgoliardo.taller74.cl/2015/07/08/el-hombre-imaginario-nicanor-parra/ (left side, at the bottom) it works.

    Thanks

    #9828
    taller74
    Participant

    After one month the problem remains…anyone can help me?
    Thanks.
    Alex

    #9842
    Bartosz
    Keymaster

    Your site has pretty specific, heavilly JS driven structure.

    But it’s not the problem – the thing is image links are broken in each scenario above and look like this:

    <a title="" data-rel="lightbox-0" "="">

    Which means the links HTML markup is broken. I suggest you contact the theme developer to fix it.

    #9844
    taller74
    Participant

    Thanks for your answer. Could you please clarify me about “the thing is image links are broken in each scenario above”.
    What do you mean by scenario?
    Thanks again
    ALex

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.