Tagged: ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #6860

    ireeduizul
    Participant

    Hello i installed this plugin on my website. Last version of wordpress configured correctly but not working please check it meborny.mn Thank you.Not watermarking imagegs

    #6889

    Bartosz
    Keymaster

    What are your plugin settings? Can you post a screenshot?

    #7251

    barrys
    Participant

    The first thing I do after watermarking or importing images is to clear the browser cache.
    You may try, also, deleting the files in wp-content/uploads/cache. I’m using the FooGallery plugin to display my images and I notice that it (almost) always picks up the cached image in the browser.

    #7456

    achair
    Participant

    My site also encountered the same problem.

    #9169

    whereisb
    Participant

    Hi, I have the Image Watermarking plugin installed and have applied watermarks to all sizes (except full) of a couple of images, both upon upload and manually for some existing images. When I look at the images in the media library the watermark is there, however they do not appear on the site.
    The site is http://whereisb.org. By way of example, the sunset image shown at http://whereisb.org/2015/11/starting-at-the-worlds-end/ does not have the watermark, even though the media library shows the image with a watermark.

    #9396

    ligtharth
    Participant

    Hi,
    I’ve installed the image watermark plugin in my woocommerce webshop and managed the settings, but no watermark is showing in my images. Not in existing pictures, not in new uploaded pictures.
    I marked a picture in media library, selected ‘set watermark’ and clicked on ‘apply’, but no result.
    Also refreshed the cashe, still no result.
    ??

    #13899

    yayoi
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #18709

    Ilaria
    Participant

    Hello,
    We are working on the website http://litehouse.events/ we have encountered problems with the watermark and now we can no longer remove it from the images and also removing it from the media library management.
    We have tried to disable the plugin but the situation has not changed.
    Could you please help us?

    Thank you!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.