Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #34275

    Kristel Hayes
    Participant

    Hi there! We’re using the Responsive Lightbox and Gallery with an active license for the Lightgallery Lightbox extension + upgrades. For some reason, even though we have enabled “Replace WooCommerce product gallery lightbox” in the general settings, there is no lightbox functionality on our product pages (example here: https://winterkids.org/product/d24-trucker-hat/). When an image is clicked, it simply opens alone in a new page, which is definitely not the user experience we’d like to have in place when we start promoting the shop. Before I go through the effort of moving to a sandbox and testing other plugin conflicts, I was hoping to get help here figuring out if I’ve missed something simple.

    #34292

    Kristel Hayes
    Participant

    Hi there…still waiting on a response here. I have a license I’d like to renew, but need to know I’m using a tool that we can actually get to work right first. Please help!

    #34387

    Kristel Hayes
    Participant

    Hi there! Still waiting on response here. I have tried troubleshooting by deactivating all other plugins. Unfortunately, my WooCommerce images begin performing correctly when I disable all DFactory plugins. I tried keeping only Dfactory lightbox activated alone and re-activating each other plugin next to it one by one. No luck. The only plugin that appears to be affecting WooCommerce is Dfactory.

    I’ve also tried playing with different options in the Dfactory lightbox & gallery general settings. Still, nothing seems to be fixing the issue.

    I’d really love some help troubleshooting and getting this plugin we’ve invested our time using to build galleries on the site over the past year. I have a license that I will be renewing when it expires in 2 weeks if I can actually get some support here. If not, I’ll be looking to replace the lightbox and gallery functionality on this site with something new.

    I’ll remain hopeful that someone will actually help me with this. Am I even in the right place to be requesting support?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.