Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #25223

    Klaus Visser
    Participant

    Hi there.

    updating Resp. Lightbox to 2.02 and Justified Gallery to 1.10 messed up my galleries. Images are linked to thumbnails. This renders them useless. I had to revert all my galleries to standard to get images linked to original pictures again.
    I think this issue will be fixed some day but for the time being, I would like to switch back to Resp. Lightbox 1.72 and Justified Gallery 1.06. Can you provide me a link to Resp. Lightbox 1.72?
    Thank you,

    Klaus

    #25224

    Bartosz
    Keymaster

    Klaus, can you please try the RL 2.0.3 from this link – it addresses the thumbnails issue.
    With the Justified Gallery updated to v.1.1.0

    https://www.dropbox.com/s/9uguy6gwvjp2acj/responsive-lightbox-2.0.3-beta.zip?dl=1

    Please let us know if that works fine for you.

    #25229

    Klaus Visser
    Participant

    Bartosz, I can confirm that the beta you provided addresses the thumbnail issue. But the gallery still looks ugly and the images are displayed out of order. Portrait images show up cropped in the gallery. This is not the Justified Gallery I am used to. I hope you can address all issues as soon as possible.
    Would you nevertheless be so kind to provide a link to RL 1.72?

    Thank you,

    Klaus

    #25231

    Bartosz
    Keymaster

    Sure, you can download any previous version from here: https://wordpress.org/plugins/responsive-lightbox/advanced/
    At the bottom of the page there’s a Previous Versions where you can download any previous version.

    But it would be great if after a downgrade you caould provide us a frontend, admin and FTP access. This way we’d try to check it and fix on your site (as it’s hard to replicate that issue in our enviroment)

    #25258

    Klaus Visser
    Participant

    Bartosz, thanks for your reply. Unfortunately I can not provide access to my production server. But I cloned my site to a staging server. I will send you all necessary credentials via private post.

    Regards

    Klaus

    #25259

    Klaus Visser
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #25310

    Stefan
    Participant

    Glad to known, that I’m not the only one with these issues. Who has tested this…?

    #25311

    Bartosz
    Keymaster

    We’re trying to fix the issue Stefan. Can you share your site url?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.